Vibrationsträna med din hund hos Smådjurskliniken

Något som jag länge funderade på var att köpa en hund. Vi hade en hund när jag var yngre och bodde hemma och jag tyckte att det var oerhört roligt att ta hand om den. När vår hund gick bort kände jag att jag saknade att ha en hund oerhört mycket men jag kände samtidigt inte att jag var redo för en ny hund så tidigt efter att vår hund hade gått bort. 

Åren gick jag och flyttade hemifrån. När jag hade bott själv i min lägenhet i ungefär ett år kände jag att jag saknade ha en hund och att det var tomt att bo själv så jag bestämde mig då för att köpa en egen liten hund som jag kunde ha i lägenheten. 

Idag är min hund tre år gammal och vi trivs hittills oerhört bra med att bo ihop. Jag och min hund hittar på många roliga saker varje dag tillsammans och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Självklart har vi en veterinär som vi går till och det är Smådjurskliniken. De är oerhört kunniga och duktiga med djur vilket jag så klart uppskattar. Smådjurskliniken erbjuder en hel del olika tjänster, bland annat:

* vibrationsträning

* hundpsykolog

* butik

Min hund trivs oerhört bra med att gå till Smådjurskliniken vilket jag är oerhört glad för. Hon tycker nästan att det är roligt att åka till veterinären och det är det inte många hundar som gör. 

Vill du veta mer om Smådjurskliniken och vibrationsträningen som de erbjuder? Besök då http://dinvet.nu/kliniken/rehab-med-vibrosfar/

Kommentera Avbryt svar