Camilla driver en egen blogg

En blogg skall för mig handla om skribenten själv och förhoppningsvis om något spännande ämne. Därför känns det självklart att driva en hemsida som till stor del syftar till att lyfta positiva tankar om djur och natur. Naturligtvis får läsaren stå ut med inlägg om varför promenader i skogen är bra eller hur husdjuret mår som bäst. Det är inte vetenskap som hemsidan handlar om utan varje tanke eller åsikt kommer från mig personligen. Min ambition med bloggen är att försöka vara så bred som möjligt och således kunna locka många läsare. För mig finns ingen avgränsning om vem som får läsa eller bör hålla sig borta. Alla är välkomna.

Idag finns möjligheten att kunna påverka och göra sin röst hörd. På många sätt vore det väldigt dumt att inte ta sig an budskapet utan bara sitta på kammaren. Därför skapades den här bloggen och förhoppningsvis kan min hemsida komma att vara till stor hjälp. Förhoppningsvis blir det en sanning. De allra flesta individ bör vila upp sig och då har undertecknad en del tips.

Mitt namn är Camilla och den här bloggen är som min bebis. Därför är ambitionen och målet att göra såpass bra ifrån min som möjligt. För mig kommer det alltid bli viktigt att kunna påverka.

Hoppas bloggen ger er lugn och harmoni!

/Camilla

Kommentera Avbryt svar